Måndagen den 16 april

Efter en helg hos pappa hämtade jag min lille buse på dagis och överraskade honom med en ny cykel. Han blev jätteglad fast han var riktigt trött. Inte så konstigt tyckte jag eftersom han börjat hoppa över att sova på dagarna.
Lite provcyklat blev det....

image114

Men det var riktigt jobbigt och gnälligt. William ville gå in i stället så det gjorde vi. Jag gick upp o vattnade blommorna. När jag kom ner så hittade jag det här sovande knytet på hallgolvet.

image113

Resten av kvällen har varit sådär, William har spytt och mått dåligt. Nu ligger han sött o sussar i sängen. Hoppas han får vara bra nu så han kan ta en ordentlig tur på sin nya cykel i morgon.


Fredagen den 13 april 2007

Hej hopp!
Har varit lite dålig på att uppdatera, det har varit en trött vecka.
Lägger in lite bilder från långfredagen och påskafton.

På fm långfredagen fick vi besök av Annie o Ville, dom fick bla provsitta motorcykeln. Mamma Nina vågade inte =)
På em var vi och hälsade på Cilla, Claes, Klara och Oscar i Öjhult i deras nya hus(projekt) och fikade i det fina vädret.
image109

image110

På Påskafton åt jag och William en riktig mysfrukost. Till de små yoghurtarna som W hade valt själv i affären följde med en tatuering. Den var vi tvugna att sätta dit med en gång.
image111

På förmiddagen åkte vi in till Gislaved för att handla mat. Vi fick syn på att alla affärer var öppna och gick in för att se om vi kunde hitta några nya skor. Williams favoritskor "blinkskorna" hade fått stora hål i tårna efter bobbycaren kommit fram för våren. Till stor glädjde hittade vi nya skor som blinkade, dessutom spidermanblinkskor och dom blinkar blått!!! Kunde ju inte bli bättre!!
Kan tillägga att mamma _aldrig_ valt dom skorna om inte W varit med....
image112

Måndagen den 2 april - Vems fel?!?

Jag tror det är rätt många som kommer kunna lista ut vems fel det är att jag tittar på såna här saker....
Usch.. vilken tur jag köpte en röd hoj så jag inte kan ha rosa kläder!!! :-)
Fast dom byxorna är inget vidare måste jag säga :-) Och man kanske kan ändra den röda texten på stövlarna till rosa? Är det för mycket begärt?
image107


Den här outfiten kanske hade gått... :-)
image108

Söndagen den 1 april 2007 - Leksak till mamma

Idag har jag köpt en leksak.. till mig själv :-)
Jag ser säker ut va? ;-)

image106

image105

RSS 2.0