Saknar...

min Steve Earle skiva som en liten kille trampade sönder i framsätet på bilen för ett par år sedan. Han fick sitta i framsätet och brumma lite och hålla i ratten. Jag städade baksätet, la saker i skuffen. Helt plötsligt så hade han hela min bil-skiv-samling i sätet och stod o hoppade på. CD skivor håller tydligen inte för sånt =)


Did I tell you baby? You are the joy of my life.

First time that I saw you, you took my breath away.
I might not get to heaven, but I walked with angels that day....


Cool Knasboll (om han får säga det själv)

image249

Blogga från mobilen

Spännande att se om det här funkar.. Provar att blogga från min mobil. Alltid finns det ju ngt nytt att testa, o ju äldre man blir dessto fler konstiga funktioner får prylarna. Konstigt;-) Förresten, det blev en snabb tur förut ändå. W var såklart inte ensam! Så nu ligger jag här o är lite mer nöjd med mig själv:-)

Måååndag

Måndagar kan vara så sega, det här är en sån måndag... inget bra på TVn är det heller och jag som har fått en liten trött W i säng tidigt och gjort massa hushållsjobb. Springa är jag riktigt sugen på men kan ju inte lämna lilla sötnosen ensam.
Segt att skriva var det med. Oj va uppiggade ni blir av att läsa det här va? Bäst jag slutar med mitt gnäll!
I morgon är det ju tisdag och sommarfest på dagis, speedway och DH. Vad ska man välja? DH eller speedway? Svårt men det uteblivna sommarvädret gör det lite lättare kanske.
Hej o gonatt :)


Dr Hook

Ni har väl inte missat Dr Hook?
Om ni har det så förebered er på en ny, fantastisk musikupplevelse! ;-)



Fredags hälsning

Jag hittade en liten knapp som heter "statistik", där man kan se hur många besökare man har. Det visar sig att jag har mellan 15 och 20 unika besökare varje dag.
Trevligt! Skriv jättegärna en liten kommentar!


Tack också till mina trogna "kommenterare"!! Blir så glad när jag får läsa det ni skriver. =)


Och på tal om något helt annat är det snart dax för mig att ge mig ut på hojen hoppas jag. Då kommer jag se såhär tuff ut!


Vad vore livet utan fantasier?

Ha en underbar fredag!!


Ordet självplågare har fått en ny innebörd

Man kan tycka synd om sig själv, man kan försöka sluta snusa, man kan dra ut visdomständer, man kan gå på glödande kol, man kan alltid bli kär i killar som man egentligen vet att man kommer få, man kan dricka för mycket sprit för ofta så man får en grymme-baksmälla varje gång, man kan lägga sig på spikmattor, man kan försöka läsa en bok som vunnit Nobel priset, man kan sova en hel natt i en 90 säng bredvid sin fyra-årige son som inte är still mer än en minut åt gången och dessutom snarkar....
När man tänker efter finns det otaliga sätt att plåga sig själv på, men jag har hittat det ultimata! Prova att inte röra dig mer än nödvändigt i fem år och ge dig sedan ut på en liten joggingrunda!
16 minuter, 16 MINUTER!! Så länge sprang jag idag... jag är helt slut. Det blev bara en runda plus en liten extra sväng, men i princip var det inte mycket längre än i måndags. Den här gången sprang jag iaf hela vägen, inget "nu måste jag nog gå en liten bit" här inte.

Vad kan jag då lära mig av detta? Jag behöver _verkligen_ fortsätta springa!


Peppning på hög nivå

Strax efter jag kommit in från min joggningsrunda i måndags lovade jag mig själv att springa på onsdag igen, dvs idag! Det är konstigt men just nu såhär någon timma innan jag kommer kunna ge mig ut så kan jag mest bara komma på väldigt bra ursäkter att inte springa just idag. Lite ont här o där, disk som behöver tas hand om, tvätt, skulle nog behöva damsuga... you name it! Så precis i detta nu så pågår en kamp emellan lat-malin och lite-mindre-lat-malin i mitt huvud. Tur att ingen annan behöver höra den sorgliga diskussionen.
Idag har jag dessutom lovat mig själv att springa dubbelt så långt. Det kanske är så att jag hade lite syrebrist i hjärnan då, strax efter att jag höll på att ta död på mig själv, alla vet ju att man blir lite konstig när hjärnan inte får tillräckligt med syre. Och tillräckligt med syre, det kan jag lova att jag inte fick!!


Lejonen - Dackarna 52-44

Igår var det dax att dra på sig de varma kläderna och ge sig iväg till Gislaved och titta på Speedway. Av någon konstig anledning är det nästan alltid svinkallt att titta på Speedway och hur man än klär sig så fryser man ändå mot slutet. Insatta källor hade innan matchen meddelat mig att detta skulle bli en tuff match för våra Lejon så jag var förberedd på ett par sådär halvspännande timmar underhållning.

Så hade det inte varit för att min lille "spedoway" fantast W hade koll på att det var just igår som han skulle få gå på SW som han "älskar jättemycket" så hade jag nog stannat hemma och haft en myskväll med honom. Tur att vi gick! Dels för att det är obetalbart att se det lysa så i ögonen på min lille prins när de börjar gasa innan starten, höra hans kommentarer gällande vem vi hejar på, diskutera vem vi hoppas och tror vinner och se honom springa omkring med ett stort leende och leka speedwaycykel. Dels för att det var en otroligt spännande match, antagligen den mest spännande jag sett. Lejonen tvålade till Dackarna rejält =)
Tycker synd om alla er som missade detta, men det kommer fler gånger.
Rekommenderar varmt att prova att gå och titta en gång om ni aldrig gjort det, speciellt om ni har små motorintresserade prinsar som jag.

image247

Våren

Det är mycket som hänt redan den här våren.. snart är det sommar med ännu finare väder och massor av bad!!

William lärde sig cykla utan stödhjul. Oj vilken stolt kille, och mamma bör tilläggas. Det leendet han hade efter första metrarna utan mamma som höll i, hade gett vad som helst för att se det igen. Men det kommer mer första gången saker, och jag ser fram emot allihop.


Det är härligt med en egen trädgård, man kan leta mask samtidigt som man rensar landen, man kan fika på trappan i vårsolen och man kan snickra ett eget flygplan.


Sen har vi skaffat en liten kisse med. Porsche Nisse heter han =)

Kors i taket, dra på trissor...

osv......
Jag har varit ute o sprungit!!!! Tack mina kära vänner N och M för inspriation! Inte speciellt långt och kanske inte så fort heller men jag är faktiskt lite stolt över mig själv. Först leta reda på alla atteraljer man behöver, joggingskor, sport bh, shorts... inget som ligger framme o skräpar här inte. Behöver liksom inte ha sånt i närheten när man aldrig använder det. Men igår tog jag tag i uppletandet och idag var jag ju bara tvungen att tvinga mig i kläderna och ge mig ut på grusvägarna här. Mycket bra ställe att jogga på ska tilläggas, ingen såg mig!!
Min lille träningskompis var desvärre inte lika sugen som jag. Hade tänkt att det skulle gå bra för honom att cykla med mig men... jag vann!! =)
Bristen på vilja att trampa gjorde att det blev en rätt kort runda men vi avslutade med ett hopp-pass på studsmattan.

Nu är det bara att fortsätta, oavsett väder och trötthet efter jobb. Vore ju attan om jag inte skulle kunna göra det här ofta, var överraskande gott!

Skulle bara hissa mig sjäv lite =)

RSS 2.0