Dagens

Idag är jag trött!
Försökte hitta en låt för att pigg upp mig men kunde inte bestämma mig för en så här kommer två, tillsammans borde de kunna pigga upp tom mig....




Morgondagen.....

I morgon bitti bär det av till Köpenhamn med min stora sötnos (jag har ju en liten med ju...). Har sett fram emot den här resan länge! Efter jobbet var vi och köpte lite reskost, baguetter och en flaska riktigt gott rött vin.


Dagens....

Ett gäng gamla gubbar som det svänger om!
Den här på lagom hög volym, ett glas vin i handen, slutna ögon.... bra avkoppling efter en arbetsvecka! :)
 

Dagens låt

Ibland behöver man påminna sig själv!


Lagom små, runda, gula och gudomligt goda

Har sjunkit ner i soffan framför veckans DH avsnitt med en stor kopp te i ett försök att hålla mig borta från skåpet med ostbollarna. Vet inte om det kommer fungera för begäret som slagit till ikväll är stooort! Men det vore ju attan om inte min viljestyrka ska vinna någon gång! Håll tummarna för mig :)

Annars har dagen varit som dagarna i Villstad är mest. Efter hämtning på dagis åkte vi hem och gjorde några övningar i en lära-läsa bok som W fick igår. Han är så duktig och jag blir så stolt över min lille kille. Efter det hjälptes vi åt att göra plättar i vårt, för oss nya, plättjärn som vi fick i helgen av moster K. Tack! Det var mumsigt med plättar, grädde och mormors hemmagjorda hallonsylt. Mellan plättlagning och ett väldigt nödvändigt bad hann vi även med lite dans till Mora Träsk och plinkande på vårt nya, men väldigt ostämmda, piano.



Lördag och sol!

Härligt att solen tittar fram lite, synd bara att träden nästan ligger ner i blåsten... ;)
Är uppe i Mariestad hos föräldrarna, snart ska vi åka o hälsa på min ena moster. Hon har tydligen ramlat av hästen och brutit nyckelbenet stackarn...

För att ingen ska tro att jag tar åt mig av kommentarerna om min musiksmak blir det här dagens låt!


Seeeeegt....

Dagen har varit outhärdligt lång. Kan bero på den mycket goda men också korta nattsömnen. Fick nästan ihop fyra timmar i natt och jag har kännt mig vimmelkantig hela dagen. Ska bara kolla färdigt på Greys Anatomy först sen ska jag lägga mig...

Dagens låt.... kan man låta bli att börja skaka på rumpan!? :)


Bred??band

Jag blir så otroligt trött på vårt bredband, eller vad man nu ska kalla det, för speciellt brett känns det inte ibland.
Dessutom har vi haft stora problem med uppkopplingen. Är det meningen man ska behöva vara IT specialist för att ha trådlöst nätverk hemma? Tydligen. Jaja, har iaf lärt mig lite om hur trådlöst nätverk funkar och senast igår gjorde jag lite tester med lease time och att ge alla datornerna statiska IP adresser. Vi får se om det kan lösa problemet.... idag har det iaf funkat... knock on wood...

Hittade en intressant sida om du är nyfiken på om du får vad du betalar för. Här kan du testa din bredbandsuppkoppling.
http://www.bredbandskollen.se/

Jag hade 6.93 Mbit/Sek in... inte så illa, betalar för 8 men jag trodde faktiskt det skulle vara längre ifrån än så.

Utanför fönstret

I Villstad finns till min stora glädje många fler småfåglar än i Hestra. Eller kanske finns det fåglar i Hestra med :)
Men jag lyckades då inte locka fram dem, och jag älskar att sitta och titta på dem, det är lika avslappnade som att sitta och titta på elden i öppna spisen.
Nu har jag iaf hängt upp en rätt provisorisk talgbollshängare utanför fönstret på baksidan så vi kan titta på dem när jag sitter vid köksbordet och äter frukost tex.
Än så länge har vi bara sett nötväckor, talgoxar och blåmesar men hoppas på att det kommer lite fler arter längre fram i vinter.




Snuvigt värre...

Idag är vi hemma jag och William. Den lille med feber, snuva och ont i halsen och jag med lätt förkylning och mycket tungt huvud. Det får bli en väldigt lugn dag i Villstad!
Blev väckt av en mycket gosig kille för ca 50 min sedan och just nu sitter vi och tittar på Piff och Puff. Frukostbegäret har inte infunnit sig än, men det är inte konstigt så totaltäppt som han är.

Har inte riktigt bestämt mig för om den här låten är bra eller inte, men jag kan identifiera mig rätt väl i texten... :)


Proppmätt!

Idag har varit en riktigt slö dag! Men så blir det väl när den börjar med frukost vid 11 tiden...
I kväll var vi och tittade på ett piano till Jossan, det såg bra ut så vi ska hämta det senare i veckan.
Kul!! Jag ser fram emot att få höra lite vacker piano musik! ;)
Efter det har vi ätit god mat, nu är jag mer mätt än vad som kan vara nyttigt!!

Idag blir det två dagens låt.
Först ut en gammal goding....


Nästa är också en gammal goding, den har iaf 9 år på nacken.. tröttna inte, introt är lite segt, men låten är värd att vänta på! :)


Slice me nice!

Vinet är redan framme och räkor med aioli väntar i kylskåpet.... det kommer bli en tidig kväll, har varit en ovanligt trött vecka.

Dagens låt passar fint en fredag... :)


Dagens låt

Dagens låt är ett tips från min käre far, inte konstigt jag har så bra musiksmak!! :)



Airbourne är tydligen ett rätt nytt australiensiskt rockband... o kolla bara vad de kan göra med håret!


Galopp, galopp.....

Precis hemkommen från ett ridpass. Fick prova en, för mig, ny häst idag och han var helt underbar!!
Duktig, välskolad, mjuk, stark, goooooooooooooooooooooooooooooooooo! :)
Nu ska det duschas och stupas i säng för att kl 03,30 stiga upp igen och ge sig iväg till Landvetter för en blixtvisit i Mannheim. Flyger alltså hem i morgon kväll igen. Tvivlar på att det blir något blogg-inlägg i morgon överhuvudtaget men det är väl ingen som blir så chockad om jag missar en dag :)

Här kommer dagens låt med.... passar in i tiden.... på flera sätt... ;-)


Dagens låt :)

Var svårt att välja låt eftersom Slade gjort en hel drös med bra låtar... till slut blev det den här.


Röda, svidande ögon och frusna fingrar

Igår slutade både jag och Tomas vid lunch-tid och åkte hem för att hämta upp barnen. Vi hade bestämt oss för att åka och bada i Sannarpshallen i Halmstad.
När vi kom dit var det kö och efter bara en liten stund upptäckte vi att det inte var någon i vattnet inne i badet. Såg lite underligt ut, ett fullt badhus och spegelblankt vatten. Men vi fick snart en förklaring, någon hade spytt i vattnet och de höll på att rena.
Kl var nästan exakt 15.00 och badet skulle öppna igen 17.00, pust! Inte ett besked man vill få när man har med en otålig 4,5 åring. Men efter bara en liten stund sa det att de skulle kunna öppna 16.00 istället och vi fick komma in i omlädningsrummet 15.30. Rätt så perfekt ändå alltså. W gick ut försiktigt och ville inte ens åka den gula, rätt långa men inte så snabba vattenrutchkanan. När man kommer ner så hamnar man bara i ca 10 cm högt vatten så den är rätt perfekt annars.
Något som ändrade sig helt efter några åk i mammas knä. När vi åkte därifrån så hade han åkt själv i den gula rutchkanan, både på mage, rygg o rumpa (man måste ju exprimentera). Han hade också till min stora förvåning åkt själv i den snabba rutchkanan där man hamnar i djupt vatten, men med ett par simkuddar på armarna så fungerade ju det utmärkt. Stolt kille och stolt mamma! Vi avslutade Halmstadsbesöket på Max och drog hem till Villstad. Det var inte svårt att somna efter att ha badat ett par timmar, man blir riktigt mysigt trött av bad!

Idag har W ridit på ridskolan! Travat och gjort halt och styrt hästen lite... kul var det också tyckte han. Han ville rida med nästa grupp med. :)
Han har också hunnit med kalas hos en dagiskompis och lövkrattning i trädgården.
Nu ska vi snart göra kebab-pizza!

Dagens låt

Funderar om jag ska göra det här till en vana... att lägga in en dagens låt alltså...
Idag blir det iaf en gammal favorit som jag av någon underlig anledning tycker är jättebra och som jag aldrig verkar tröttna på.
Otippat?


RSS 2.0