Mer än halvvägs in i veckan

Måndag:
En fröken från Williams dagis ringde till mig på jobbet på förmiddagen, fick smått panik och kände hur hjärtat började skena när hon presenterade sig. Min hjärna kan minsann processa fram hundratals idéer på några sekunder om den bara vill.  Som tur var så hade min lille sötnos "bara" ramlat och slagit i tanden när han jagade en av sina kompisar. Tanden var lite lös och det hade kommit lite blod från tandköttet. Ringde folktandvården och fick en tid samma eftermiddag. William var så duktig, han gapade stort och gjorde allt tandläkaren sa till honom. Domen blev att det nog inte var någon fara med tanden men den kan bli missfärgad och dö och då får vi ta och gå tillbaka och se om man måste dra ut den. W var mycket besviken, han ville ju gärna tappa en tand.. det är ju ett tecken på att man börjar bli stor :)
Röntgade gjorde dem med och han fick se sina sexårständer som ligger och väntar. Spännande!
På kvällen var det dax för ridning, vi fick rida utan stigbyglar. KUL! Det känns som man kommer på hur det var man gjorde lite mer för varje gång.

Tisdag:
Frisering av vilt växande hår på 4,5 åring efter dagis. Det blev lite kortare på sidorna o längre uppe på huvudet, W bestämde själv. Helt ok så länge det inte är några galna idéer. Sen fick frisören fixa till en tuppkam o färga den blå och därefter lägga till lite händer i orange på sidorna. Tufft :)




Onsdag:
Vi var och handlade lite mat på ICA efter dagis och hittade en mattebok med plus o minus för 5-6 åringar. W är väldigt intresserad av siffror och plus o minus så den köpte vi. Man får en guldstjärna för varje sida man gör klart och det finns klistermärken med "Alla rätt", "Jätte duktigt", "Jag är bäst" osv...
Jag tycker ju såklart han är jätteduktig, men jag är ju lite partisk... :) Tex så klarade han en sida där man skulle komma på olika tal att plussa ihop för det skulle bli ett tal som redan stod utskrivet. 5 var det först, han sa direkt 1+4, funderade lite och sen sa han 3+2 och sen finns det inga mer mamma. Duktige lille plutt!!!

Torsdag:
Vi bakade kladdkaka när vi kom hem. Var duktig och åt ingen själv utan åkte och red istället. Hade mutat mig in på en plats till den här veckan. Fick ha en häst, eller egentligen ponny, som jag inte ridit förut.

Jobb veckan har varit tuff, är trött på mycket ibland och känner mig gnällig. Då är det skönt att dra på lite Limp Bizkit!!!!

Utmaning

Har blivit utmanad o känner att jag får försöka vara lite aktiv :)


Vilken mat äter du ofta?
Äcklig mat, är nog för kräsen...

När du är på kalas, är du personen som sitter eller hjälper du till att duka av?

Det har jag svårt att svara på, men jag är rädd för att jag sitter kvar. Inte för jag är lat
utan mer för att jag är så dålig på att tänka längre än näsan räcker.

Var sitter du helst när du bloggar?

Finns inga val, i vårt kombinerade kontor/lekrum

Köper du ofta Triss?
Nej, aldrig

Vilket land eller vilken stad har varit din bästa semester?

Mexico 2006, överlägset.....

Vilken TV-kanal tittar du mest på?
Trean eller femman... men just nu är det dåligt med tv-tittande överhuvudtaget

Vilket är ditt favorit vin?
Ett rött vin som heter Cameleon och jag blev introducerad för av söta kompis N.
Vinet är väldigt prisvärt och dessutom ekologiskt.
Det har alltså visat sig att hon inte bara har grym musiksmak utan är en riktig vinkännare med!

Här är reglerna: Välj ut 4 stycken som du vill ska svara och utmana dem sedan på deras bloggar.
Be dem läsa din, och låt personen som utmanat dig veta när du svarat på utmaningen.

Jag utmanar:
Finns ju inga kvar att utmana, tyvärr... :-(

Sötnos...


Någon skillnad mot nu?

Vad ska man säga om det här, 12 kg mer Malin men fem år yngre....
Ibland är det inte kul o titta på gamla kort! Det här var ändå det bästa jag kunde hitta från då....
Kommentarer mottages tacksamt!! :-)


Vad har hänt med min musiksmak!?!?!?




Arg idag?

På väg till jobbet i morses så hörde jag en låt som direkt satte sig, något som btw inte brukar vara speciellt positivt i långa loppet eftersom man snabbt tröttnar på såna låtar. Jag har ett litet problem, kan inte lyssna på någon låt med svensk eller engelsk text utan att analysera sönder texten. Efter bara en liten stund kom jag fram till att den här texten var en katastrof!! Vad menar hon? Jag kan tolka det på två sätt. Ett, att män är okänsliga kräk och skitstövlar (what else is new?).  Två, att kvinnor är lipande känslovrak, trogna lättlurade idioter och dessutom helt oförmögna att ha kul.



Näe, Beyonce har väl aldrig riktigt varit min grej heller får jag väl erkänna. Även om jag faktiskt gillar låten ändå någonstans långt inne.
Tacka vet jag Pink och "U and ur hand"!! Den får mig på riktigt bra humör!!!! :)


Hittade lite bilder

På en liten födelsedags-pirat :)


  

Williams älsklingord

http://wordle.net/gallery/wrdl/239174/William



Long time no see....

Idag har jag varit med jobbet i GBG på "mini-mässa" på Volvo PV. Mässa, sådär spännande låter det kanske. Men det var otroligt roligt att träffa nya människor och så många gamla jobbarkompisar! En del saknar jag otroligt mycket fast dom kanske inte vet om det. Inte så konstigt heller med tanke på hur dålig jag är på att höra av mig. Speciellt roligt var det att träffa tre tjejer från konsultföretaget jag jobbade på i Götet, och dig Knut såklart!! =)
Fyra och ett halvt år har det gått sedan jag avslutade mitt konsultuppdrag på Volvo för att gå hem och vara mammaledig. Ibland känns det så avlägset som om det var i ett annat liv, men när man träffar dem känns det som det var igår. Otroligt kul var det iaf och förgyllde min dag!

För att prata om något helt annat! Kan man få öronskabb av sin katt? Gjorde rent Tusses öron förut och gav honom något medel mot öronskabb. Han verkar ha rejält mycket med tanke på hur topsen såg ut efter att de farit runt några varv i de små söta ludna kattöronen. Nu är det något som killar i mitt öra!!! Min fantastiska fantasi, som ofta sätter in som värst i konstiga situationer, har nu fått det till att jag har haft ett litet skabb kvar på fingret trots idogt tvättande med tvål och vatten. När jag sen kliade mig på örsnibben smet det lilla kräket in i örat och kryper nu omkring och kittlas. Måste kolla upp detta genast! Öronskabb, usch va hemskt det låter helt plötsligt. Vet iaf att jag aldrig kommer kunna sova med det här killet!


Bloggeri bloggera... fallerallera....

Mitt bloggande ligger riktigt nere just nu. På prioriteringslistan med, fullt upp på jobbet och när jag är hemma vill jag bara ägna mig åt min lille plutt. Lägg på lite hushållsgöromål på det och lite Malin-egen-tid så är det rätt fulltecknat.
Är övertygad om att det kommer uppdateras här oftare ju ruskigare det blir ute...

Lägger in dagens låt som jag nästan glömt bort innan jag hörde den idag.


RSS 2.0