Tisdagen den 29 maj

TVn funkar inte!!! GAAAAAAAAAH! Vad ska man ta sig till?? =) Kanske uppdatera bloggen... kan ju behövas. Har varit väldigt lat med det. Tydligen är det en kabel som blivit avgrävd någonstans och enl Gislavedshus jobbas det med att fixa till problemet. Dom hoppades att det skulle lösa sig under kvällen. HA! Men dom sa inte vilken kväll tänkte jag då..... är inte direkt förtjust i mina hyresvärdar. Kommer aldrig någonsin mer bosätta mig frivilligt i en av Gislavedhus lägenheter igen. Nu är jag så illa tvungen att bo kvar här, finns ju direkt inte så mycket valmöjligheter i det här lilla sammhället. Tur att jag trivs så bra med området och grannarna!!

William har slutat med nappen!! Eller håller på att sluta, kraftig abstinens har utvecklats. Tyckte iofs att det var något mindre ikväll än igår kväll. Hoppas, hoppas jag får sova lite mer i natt än de sista två nätterna.

1 maj 2007 - Födelsedagskalas i Ekby

Vilken kanonhelg!! Underbart med lite långledigt, det behövdes verkligen. Vi startade helgen lite lugnt med mys-taco-kväll i fredags. På lördagen var vi mest hemma. Plockade ut Williams grejer på vår lilla uteplats på baksidan, som tur är har vi en rätt stor gemensam gräsmatta med. Gräsmattan är full med mossa.. den kan man lasta på bobbycaren =)

image115

I söndags var vi en sväng och kollade RoadRacing i Anderstorp. Det var kallt!! Brr... men kul. Inte lika kul som speedway tyckte William.

Så igår var det äntligen dax!! KALAS!! William har ju sett fram emot det i många månader! Det var så lyckat. Vi var uppe i Ekby hos mormor och morfar. Mormor hade fixat ett jättefint kalas och bjudit mammas mostrar och kusiner och grannbarnen som William brukar leka med när vi är där och hälsar på.
På morgonen var det paketöppning.

image116

William fick bla en trampbil av mormor och morfar. Den körde han runt på hela dagen. Han älskar den!!

image117

Sen bakade mormor och William maränger.

image118

Sen kom alla gäster och det blev dax för mer paketöppning.

image120

Såhär fint hade mormor dukat, pirat-tema. Vi åt tacos...

image119

Av mammas moster Kerstin fick William en jättefin båt som man kan använda som sandlåda med ett lock där det går att hälla vatten i en kanal och köra båtar och en väg med broar där man kan köra bilar över. Alla barnen lekte mycket med den.

image121

William hjälpte mormor att göra i ording tårtsubstitutet - marängsviss =) Med Williamljus i...

image122

Blåsa ljus dax!! =)

image124


RSS 2.0