Jag älskar....

sån här musik. Får en alldeles speciell känsla när jag lyssnar på min "arg-musik". Inte för jag är arg, men den låter arg på något sätt. Kommer ni ihåg när man var yngre och arg på allt, "jag mot världen"... den känslan. Hmm... flum, flum Malin =)
Pink är lite sån, arg alltså :)
Här kommer några favoriter, lite gamla men väldigt goda =)


"Limp Bizkit - My way" från det helt igenom fantastiska
albumet " Chocolate Starfish And The Hot Dog Flavored Water"


Offspring - låter arga, den här är från "Conspiracy Of One" men
jag föredrar egentligen de äldre skivorna.

Flyttad...

Puh! Nu är alla mina saker flyttade till Villstad. Tack för all hjälp!! Har haft hjälp av många, mina föräldrar och vänner. Tur att ni finns annars hade det inte gått.


image239

Första natten utan blöja - varför???

Varför, varför, varför är jag så dum och snäll och.... ja....
W har ju varit torr några nätter nu, i blöjan då. Så hittade jag plastad frotté igår när jag höll på att packa och fick för mig att vi kunde testa utan blöja i natt fast vi hade kommit överens om att vänta tills på måndag när han är hos pappa. Och han var ju nöjd med det, så varför ändra, när det ändå är kaos i hela lägenheten och det är 2 dagar kvar till allt ska vara nerpackat och ivägkört!? Ändrade mig gjorde jag iaf, och vaknade i morses med en kissig men trots allt mycket söt W bredvid mig. Som tur är hade han inte kissat i min säng men lagt sig där med blöta kalsonger så det behöver tvättas. Jag gick in i hans rum för att kolla, och trampade rakt i en jättepöl. Gaaaaaaah! Hela mattan, puh. Hela golvet. Hela sängen, duntäcket.......... Har han någonsin, någongång kissat så mycket? Rymmer en blöja såna enorma mängder?
Trevligt inlägg va? =)
Förstå min frustration!!!
Det första han sa när han vaknade var, "Förlåt mamma, jag kissade i kalsongerna"
Men snälla lilla älsklingen, det är sånt som händer. Bara att ta nya tag!

Mumma!!

Den här hade gärna fått stå i mitt garage i väntan på vår, sol, fågelkvitter, torra och grusfria vägar... =)

image234

image235

image236

Puss

hjärta

Vet du hur underbart snygg du är när du ler?
Att jag tittar på dig i smyg när ingen ser...
Vet du att jag älskar att höra ditt skratt?
Att jag drömmer om dig varje natt...
Vet du hur söt du är när du är sur o tvär?
Att jag alltid vill vara där du är...
Vet du hur lycklig jag är i din famn?
Att det pirrar bara jag hör ditt namn...
Vet du att jag tycker om ditt sätt att gå?
Att jag önskar att det alltid ska vara vi två...




Jobba, jobba, joooobba!

En hel vecka utan uppdateringar. Jag vet! Men det här är min vecka utan (usch) min lilla plutt William och just nu går den veckan åt att fixa till vårt nya hus.

I går kväll var vi lite lata och tog en tidig kväll, var därifrån strax innan 22. Innan hann jag iaf med en del målande, det har blivit rätt mycket målat den här veckan med.

Williams skrivbord och en tillhörande vägghängd bokhylla har blivit svart för att passa in i piratrummet. Dörrarna nere i källaren är färdigstrukna liksom pärlsponten på vägen ner dit.

Igår började jag lasera trappan, oxå på väg ner i källaren... det är helt otroligt vad det gör mycket med lite färg.

På tal om att göra mycket så hade snickaren bytt ytterdörren på framsidan när vi kom till huset igår. WOW, ett helt nytt hus! Kanske att ta i lite men den gamla ytterdörren var minst sagt sunkig.

Nästan alla golv är lagda nu på nedervåningen, men ligger skyddade under papp, nyfiken-i-en-strut-Malin vill mest bara slita bort pappen och se hur det ser ut. Allt är gipsat utom hallen uppe. Köket börjar ta form. Det händer mycket spännande!! Snart, riktigt snart ska det börja tapetseras.... iiiiih! :-)

Nästa söndag är det tänkt att jag ska vara utflyttad från Hestra, känns konstigt och overkligt men samtidigt spännande och alldeles underbart.


Några tjuvtittar från ett halvfärdigt kök...


Världens sötaste kille och jag var i huset helgen som var och kollade på snickarna när dom höll på. W tyckte det var "brötigt" :-) Men han ser fram så emot att flytta in, var runt och tittade överallt, kylskåpet var kul, fint tyckte han, berömde att det var blankt och att det var fint inne i. Sööötnos!!


I Malins hörlurar - Det är freeeeedag

I mina hörlurar just nu:
Takida, Foo Fighters, Bad Religion, Matchbox 20, Teddybears STHLM, Presidents of the USA

Gå in på http://www.myspace.com/thepresidentsoftheunitedstatesofamerica och lyssna på deras nya låt "Mixed up SOB"

Teddybears STHLM, får mig vilja hoppa runt!!


Tjuv o polis

En liten lexion fick jag idag på morgonen.
William ville ha på sig sin nya poliströja till dagis och medans jag hjälpte honom ta på sig den så frågade han mig vad en domare är.
Tja, sa jag. Det är han som bestämmer om tjuvarna ska sitta i fängelset och hur länge.
Nej mamma!! sa han då, det är det inte. Det är han som bestämmer hur många minuter tjuvarna ska sitta i fängelset. Poliserna fångar tjuvarna och tar med dom till domaren. Sen tittar han under fötterna på dom och ser om det sitter någon lapp där (har ni spelat "Lilla tjuv o polis"?) om det är något på lappen så kommer målvakten och sätter tjuvarna i fängelset. Och sen ställer sig målvakten utanför dörren och ser arg ut.

Han är så söt när han berättar alla dom här roliga sakerna, ser så allvarlig ut. Precis som "nej nu mamma ska jag förklara för dig så du förstår". Och det är riktigt svårt ibland att vara allvarlig tillbaka, inte le eller skratta till, men jag brukar oftast lyckas. =)

Dagens snart-fyra-år citat

Igår fick William nötter, osaltade blandade nötter. Något som han älskar, o nyttigt är det ju med. Han har bestämt att nötter är godare än både chips och ostbågar. Bra!!
När han satt där och tuggade sa han plötsligt:
"Mamma, kroppens avlopp är väldigt litet. Puttelitet. Det är därför man måste sitta stilla och tugga riktigt ordentligt."

Hmm... jag undrar var allt kommer ifrån =)

Badrum med lite kakel

När vi kom till huset igår efter jobbet så hade vår käre snickare börjat kakla badrummet nere.
Är nöjd redan även om det inte är klart på långa vägar än... :)
Försökte ta några bilder men tyvärr blev de inte så bra...

image226


RSS 2.0