GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

Önskar vi alla er!!

image194

I need you like the winter needs the spring....


6 december 2007 - Pepparkaksbak

Efter dagis så bakade vi pepparkakor. Granar, hjärtan, gubbar, tjejer (INTE gummor) och hästar (INTE julbockar)
Jag hade köpt deg, liite emot mina principer. Tycker det luktar så gott när man gör egen pepparkaksdeg med. Men det är bara att inse att den här julen är det svårt att hinna med allt man vill. William tyckte pepparkakorna blev goda iaf och vi hade roligt. Fast en hel del blev tjocka och mjuka och lika många blev brända :-)

image193

When I Think Of Angels I Think Of You

Älskar, älskar, älskar den här!



Kristallkrona

Vill så gärna ha en kristallkrona över matsalsbordet. Vet precis hur jag vill att den ska se ut....
Någon som har lust att säga vilken av dessa två stilar ni tycker är snyggast?

image190image192

3 december 2007 - Projekt renovering har startat

Den här helgen har varit full av aktiviteter, med huvudsaklig focus på vårt nya hus. Även kallat rucklet av en av mina kära vänner ;-)
Snart är det iaf inget ruckel!! Snickaren satte igång stora renoveringen idag och igår var vi på K-Rauta och shoppade loss. Klinkers, laminatgolv, en trappa och på Silvan en jättesnygg (och rätt billig) tapet.
Lördagen spenderade jag och Tomas med att riva köket. Jag försökte mig på att riva bort spont från väggarna och dörrfoder... långa dörrfoder är bäst att vara försiktig med lärde jag mig!! Fick en fläskläpp och trodde ett tag att jag skulle tappa en tand.
Vi har tagit bilder på alla rum före. Ska bli spännande och se hur det växer fram. Nästa sak att beställa blir köket, måste göras snart nu! Vi har suttit och ritat upp det och tror vi båda är väldigt nöjda. Hoppas det blir lika fint när det är klart.

William har fått ett nytt intresse, att pärla!! Jag köpte några pärlplattor och pärlor till honom. Han satte igång skapandet direkt....

Pärlar2
Pärlar1

RSS 2.0